Logo Navomodel
Acasă Navomodele Piese navomodele Accesorii Despre
fundal

CUM AM ÎNCEPUT?

Folosindu-mă de cunoștințele de electronică și văzând că există cerere din partea pasionaților de pescuit, am decis să construiesc de la zero o barcuță de nădit. Astfel, am realizat prima bărcuță manufacturată 100% în atelier (de la model, la matriță și apoi barcuță).

După 200 de ore de muncă a fost gata primul catamaran de fibră, cu dimensiunile 70/49/24, 9 kg, complet echipat, volum pe cuvă 1.5L, 2 acu 6V/10A. A urmat botezul și lansarea la apă în anul 2009, iar de atunci de la un an la altul cererea venită din toate zonele țării a fost tot mai mare.

proiect8

Pentru început am făcut o parte a catamaranului din polistiren, l-am tăiat în felii de 4cm, am copiat pe carton fiecare bucată în 2 exemplare, apoi am lipit cu bucăți de polistiren de 4cm. Tăierea am făcut-o cu fir de nichelină. Pentru finisaj și protecția polistirenului am folosit Knauf pentru rigips, se lucrează foarte ușor, iar la întărire devine dur. Ultimul strat de finisaj cu spritchit. Matrița este din stratimat de 400g\m2 în 4 straturi.

Au urmat mai multe modele de barcuțe de nădit, adaptate și având dotările cerute de clienți. În decursul timpului au fost realizate mai multe materiale de prezentare, poze și filmulete încărcate pe Youtube sau pe diferite forumuri.

proiect1
proiect2
proiect3
proiect4
proiect5
proiect6
proiect7

Fabian Grosar
arrow